‘Het Verhaal Achter de Foto’ (205)

Het jaarlijkse feestje, zoals ik het dan maar noem, zat er weer aan te komen. De Uitmarkt in Amsterdam. Altijd een leuk weerzien met leuke mensen en leuke interviews, optredens en gewoon één groot feest. Dit jaar ging Gertjan voor het eerst mee. Voorgaande jaren gingen Alice & Annemieke (2011, 1 dag als publiek), Kevin (2012) en Sander (2013 en 2014) mee, maar dit jaar dus Gertjan. 

We vertrokken met de trein vanaf Assen met onze koffers en hadden natuurlijk lol onderweg en hebben lekker gekletst. Voor we het wisten waren we in Amsterdam. We kwamen aan bij ons hotel, wat nog op geen 2 minuten lopen afstand zat van het Museumplein, ideaal! We meldden ons bij de persbalie en daar was even een misverstand, we mochten namelijk niet op het artiestenterras onze interviews doen, zoals dat de voorgaande jaren wel het geval was. Gelukkig was daar een mevrouw die ons herkende van de voorgaande jaren en het voor ons geregeld heeft. De 1e avond spraken we met Paul de Leeuw, Van Der Laan & Woe, Jörgen Raymann en Kenny B, op dit moment natuurlijk erg bekend geworden door het nummer ‘Parijs’.

nummer-681

De volgende dag deden we interviews met Paul Haenen (theaterproducent, stemmen van Bert en Grover in Sesamstraat en typetjes Dominee Gremdaat en Margreet Dolman), waren we bij de Tweeling in het DeLaMar Theater en spraken we met Bo Saris (Boris Titulaer, winnaar Idols 2004). Iedere avond na de opnames, als we dan weer in het hotel waren dronken we nog even wat, met iets lekkers erbij. Gewoon lekker gezellig en daarbij, had ik mijn laptop mee om te monteren, dat ging niet heel soepel, maar het ging wel, daardoor moest ik wel langer opblijven om het af te maken. Dat is dus niet echt voor herhaling vatbaar.

Dag 3, de laatste alweer, een weekend gaat onwijs snel. Vandaag de favoriete dag, de Musical Sing-A-Long. We spraken met Loeki Knol, Tony Neef, Freek Bartels, Edwin Jonker, Simone Kleinsma, Mariska van Kolck, Frits Sissing, Vajèn van den Bosch, Tim Douwsma, Anouk Maas en Romy Monteiro. Na een geweldige show was het tijd voor de afterparty waar het weer tijd was voor een lekker drankje en bijkletsen en foto’s maken met wat bekenden. Gertjan besloot om op de hotelkamer te blijven en wat te lezen. Met dat in gedachten ben ik niet al te lang gebleven en na een klein uurtje weer terug naar het hotel gegaan.

De volgende ochtend werden we wakker van geklop op de deur. Het was al 11 uur geweest en we moesten om 11 uur uitgecheckt zijn. Oops! Door de wekkers heen geslapen! Afgesproken met de man dat we ons klaar zouden maken en uit zouden checken voor 12 uur. No problem zei de man! Na het inpakken zijn we naar het station gelopen en hebben we de trein gepakt! Het was weer een top editie van de Uitmarkt! Genoten! Tot volgend jaar maar weer!

 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: