Première ‘de Confrontatie’

20 juni was de grote dag! De première van ‘de Confrontatie’.

1

De dag begon vroeg, want ik had geregeld dat Limo Verhuur Top ons kwam halen en brengen met een limousine! Als surprise haalden we de hoofdrolspelers Ties en Hidde op uit Leek en reden richting de Euroborg, daar op een parkeerplaats stonden andere cast en crewleden en we werden in groepjes naar de Wolff Bioscoop gebracht.

2

Daar voor de deur was het al enorm druk.

4

Toen iedereen binnen was en in de zaal zat, schrok ik even.. wauw een bijna volle zaal! Wat een mensen! Te gek! Muziekvriendinnetje Kira Dekker heette de mensen welkom en leidde de film in.

8

3

Na een korte pauze en het tweede gedeelte werd de cast naar voren geroepen en ook ik en mijn regie assistent Remco. Wat een applaus en reacties, kippenvel!

9

Kira stelde de cast en mij wat vragen en daarna was het tijd voor mijn speech, waarin ik iedereen die meegewerkt heeft (cast, crew, ouders, vrienden) bedankte, en die ik afsloot met de woorden:

Je kunt wel dromen, maar als je ze niet waar maakt, komen ze ook niet uit

6

7

Nog even een groepsfoto

5

Wat heb ik ontzettend genoten van deze dag!!!! Ik zal het nooit vergeten! Iedereen die mij gesteund heeft in dit project (cast, crew, vrienden, familie) en iedereen die er was, ontzettend bedankt!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s